Gegroet Grijze Jager fan,

Deze maand zijn we begonnen met de eerste competitieve Bestuurs Battle. De opdracht en resultaten vind je hieronder. Vrijwilligers hebben zich aangemeld als jurylid, waardoor we nu de uitslag met jullie kunnen delen. Wil je ook Fanclub vrijwilliger worden? Word lid en bekijk de nieuwsbrief voor alle informatie.

De opdracht

• Kies je favoriete Grijze Jager boek. Je kunt je keuze baseren op het verhaal of op de omslag.
  • Maak een foto van dit boek.
  • Stuur je foto en eventueel een toelichting bij je keuze naar degrijzejagerfanclub@gmail.com.
Foto 1 – Yannick
Foto 2 – Rosalie
Foto 3 – Britt
Foto 4 – Robin

Met een totaal van 3 van de 5 stemmen is Rosalie’s foto verkozen tot winnaar van de Bestuurs Battle! In de nieuwsbrief vind je de Bestuurs Battle van september. Heb jij een leuk idee voor een volgende Battle? Laat het ons weten!

Moge je koffie altijd warm zijn, en je pijl altijd het doel bereiken,

Het algemeen bestuur,
Britt (24), Robin (23), Rosalie (18) en Yannick (17)

Uitslag Bestuurs Battle augustus