Op 26 juni gaan we van start met de Story speurtocht. Het evenement vindt plaats gedurende drie dagen. In die tijd ga jij op zoek naar onderdelen van het verhaal. De onderdelen zijn te vinden als Instagram stories van de Fanclub en een aantal accounts gevolgd door de Fanclub. De deelnemende accounts zijn te herkennen aan het evenement logo dat ook in de stories gedeeld wordt. Om je de goede kant op te helpen delen we per dag een aantal hints waarmee je de stories op de juiste volgorde kan zetten. Na de drie dagen van het evenement worden alle stories op de goede volgorde gedeeld op het Fanclub acount.

Gaat het jou lukken om alle onderdelen te vinden? Houd deze pagina in de gaten, hier verschijnt het eerste stuk van het verhaal op 26 juni! Succes!

Story Speurtocht 2020