Gegroet Grijze Jager fan!

Na ruim vier weken dapper gestreden te hebben, mogen de Broederbanden eindelijk van hun rust genieten. Ook de vrijwilligers die deze maand hun afkeer voor papierwerk aan de kant hebben moeten zetten kunnen weer rustig ademhalen. De zomereditie van het jaarlijkse Broederband Toernooi is ten einde. Alleen het Bestuur rest nog een laatste taak en dat is het bekend maken van de eindstand! 

Zoals vorige week al voorspeld moesten de Broederbanden tot slot een mythe of legende van hun eigen avontuur schrijven. Hiermee konden de laatste 10 punten verdiend worden. 

Intussen zijn de verhalen gelezen, heeft de jury haar oordeel geveld, en is de eindstand is bepaald. 

De Schrijvende Studenten ontvangen 7 punten voor hun mythe en de disastercrew 10 punten. Dit betekent dat de Schrijvende Studenten na vier weken aan de top gestaan te hebben op het laatste moment ingehaald worden door de disastercrew, die er dankzij een luttele twee punten voorsprong met de winst vandoor gaan. 


Wij feliciteren de disastercrew met hun overwinning! Een goedgevuld prijzenpakket zal spoedig hun kant op komen. 


Wil jij de volgende keer ook meedoen met het Broederband Toernooi en samen met maximaal drie vrienden of familieleden moeilijke puzzels oplossen, gevaarlijke uitdagingen trotseren, en elke vaardigheid uit de kast moeten halen, en dat alles terwijl kans makend op eeuwige roem en een goedgevuld prijzenpakket? Houd dan onze nieuwsbrief goed in de gaten voor de opkomende Wintereditie.  

Broederband Zomertoernooi 2021 – Afsluiting