Het feest voor Erak is ondertussen alweer afgelopen en het is een groot succes geworden, dankzij onze geweldige Broederbanden!

Voor de laatste opdracht moesten ze niet Svengal, maar Erak helpen. Svengal had namelijk het cadeau voor Erak verstopt en hij moest het zoeken. De enige hint die de Oberjarl kreeg, was een kaart met woorden erop. Onze Broederbanden vogelden uit dat deze woorden paren vormden en ze lijnen moesten trekken ertussen. Op het kruispunt van deze lijnen lag het cadeau. Goed gedaan! Ook was er een bonusopdracht om extra punten te verdienen: schrijf een feestlied dat op het feest gezongen kan worden. Deze inzendingen waren ook prachtig en alle gasten hebben ervan genoten.

Uiteindelijk is iedereen een winnaar, maar er kan maar één Broederband de beste zijn. De scores zijn als volgt:

Rampbemanning: 20 punten

Broederband: 20 punten

De Onbevreesde Otters: 30 punten

Dit brengt de totaalscore tot:

Rampbemanning: 73 punten

Broederband: 72 punten

De Onbevreesde Otters: 91 punten

Gefeliciteerd Onbevreesde Otters! Jullie zijn de winnaar van het Broederband Toernooi 2022 en mogen jezelf de beste Broederband van 2022 noemen! Een mooi prijzenpakket komt jullie kant op.

Mocht je nu enthousiast zijn geworden en het ook op willen nemen tegen andere teams en ook een prijs winnen? Houd dan onze nieuwsbrief en social media in de gaten om te zien wanneer we weer een toernooi organiseren.

Broederband Wintertoernooi 2022 – week 4