Gegroet broederbanden,

De tijd is gekomen voor een test van jullie vaardigheden. Kan jij goed je omgeving inschatten en improviseren, terwijl je samenwerkt met je team? Doe dan mee aan het allereerste Fanclub Broederband Toernooi! Gedurende de maand mei krijg jij samen met je broederbandgenoten een aantal opdrachten, waarmee je punten kunt verdienen. De beste broederband wint een goed gevuld prijzenpakket. Roep snel al je vrienden of familieleden bij elkaar, word lid en meld je broederband aan!

Wat moet je weten?

• Aanmelden kan t/m 7 mei.
  • Het toernooi start op 8 mei en eindigt met een live prijsuitreiking op 31 mei.
    Alle broederbanden ontvangen de uitslag daarna ook per e-mail.
  • De broederband bestaat uit minimaal 2 en maximaal 4 personen. Ten minste 1 persoon moet lid zijn van de Fanclub.
  • De broederband heeft één skirl. Dit is de contactpersoon.
  • Leeftijd is onbelangrijk. Iedereen mag meedoen.
  • Het toernooi bestaat uit vier opdrachten, waarbij je punten kunt verdienen.
  • Iedere opdracht heeft een deadline. Ben je te laat met inleveren? Dan verdien je geen punten.
  • Bij een aantal opdrachten kan je bonuspunten verdienen. Dit staat dan in de opdracht aangegeven.
  • Houd bij alle opdrachten rekening met de social distancing regels.
  • De broederband met de meeste punten aan het einde van het toernooi wint.

Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar degrijzejagerfanclub@gmail.com.

Het publiek
Doe je niet mee aan het toernooi? Houd dan onze Facebook– en Instagrampagina in de gaten. Hier houden we je op de hoogte van de voortgang van de broederbanden.

Succes!

Broederband toernooi