Maak kennis met… Jet

Jet is werkzaam bij Gottmer (de uitgever van De Grijze Jager en Broederband series). Zij is hét brein achter De Grijze Jager in Nederland. Zij helpt ons met van alles en nog wat om de fanclub voor jullie zo leuk en zo speciaal mogelijk te maken. Zonder haar zijn er veel minder dingen mogelijk. 


Beste Grijze Jager fans,

Op verzoek van het algemeen bestuur (haha klinkt zo stoer) wil ik me hierbij voorstellen. 
Ik ben Jet Huigsloot en al bijna 10 jaar werkzaam als promotie- en publiciteitsmedewerker bij Uitgeverij Gottmer. Dit houdt in dat ik me bezighoudt met het zichtbaar maken van de nieuwe boeken die worden uitgegeven. Dit doen we o.a. door berichten in kranten/tijdschriften, acties in de boekhandels en bibliotheken, aanwezig zijn op social media en het organiseren van events. 

De grootste projecten waar ik me dagelijks mee bezighoud zijn Dikkie Dik (echt waar :)) en de Grijze Jager. Vanaf het begin dat ik bij Uitgeverij Gottmer werk ben ik verantwoordelijk voor de promotie van de Grijze Jager. Het is een feest om met deze boeken én John Flanagan te mogen werken. Natuurlijk is de verschijning van elke nieuwe Grijze Jager of Broederband geweldig, maar de hoogtepunten van mijn werk waren de bezoeken van John Flanagan aan Nederland. Ieder bezoek heeft iets unieks, en iedere keer ben ik weer ontroerd als John een traantje laat als hij vertelt hoe bijzonder hij Nederland én de Nederlandse fans vindt. Want dat is het! Het is ook heel bijzonder! Dat een Grijze Jager Dag, wat we in 2011 voor het eerst hebben georganiseerd, nog steeds zo succesvol is (jaarlijks meer dan 3.500 bezoekers) is fantastisch.

Inmiddels hebben we veel contact met Grijze Jager fans, en dat komt uiteraard door het gemak waar we elkaar tegenwoordig mee kunnen bereiken. We zijn begonnen met het opzetten van een community via Hyves (wat? Hyves, google het maar) en zijn inmiddels heel blij met de vele volgers via Facebook. Sinds kort zijn we ook gestart met Instagram. 

Ik ben heel blij met het initiatief van Rosalie, Robin, Britt en Noortje. Fans helpen mij enorm in het bedenken van nieuwe plannen en ideeën. Want tja, het gaat ook om jullie! Ik hoop dat we met elkaar nog heel lang mogen genieten van de mooie verhalen van John en de feestjes zoals de Grijze Jager Dag in Archeon. 

Groetjes, Jet Huigsloot
info@degrijzejager.nl

Maak kennis met… Club Adventure

Club Adventure is al vanaf 1990 actief met het organiseren van avontuurlijke en actieve zomerkampen voor kinderen van 5 t/m 13 jaar.

We vinden dat de kwaliteit en veiligheid goed moet zijn en zorgen voor een duidelijke structuur, heldere regels in een veilige en natuurlijke omgeving.
Centraal in Nederland beschikken we over twee prachtige locaties midden in de natuur. Omdat de locaties ons eigendom zijn, hebben we deze helemaal naar wens en op maat kunnen inrichten.

Club Adventure is een plek waar kinderen met plezier naar toe gaan en zijn!

Sinds enkele jaren organiseren we het enige en echte Grijze Jager kamp op onze locatie in Overasselt. Het blokhutten groepsverblijf is speciaal en exclusief voor het Grijze Jager kamp en brengt je meteen in de juiste sfeer.

Beleef avonturen als een echte Grijze Jager. Voorzien van een camouflagemantel ga je pijl en boogschieten, krijg je zwaardvecht training, ga je vuur maken en beleef je nog veel meer avonturen.

Zo zijn we ook in contact gekomen met de Grijze Jager Fanclub waarmee we inmiddels een prettige samenwerking hebben.
De leden van de Grijze Jager Fanclub denken mee over het programma en ondersteunen tijdens de “aanval” (rollenspel) van de Hoemannen op het kampement. Maar het allerleukst is dat ze zelf aanwezig zijn als begeleider tijdens de Grijze Jager kampen. Zo delen ze hun passie met de kinderen en laten ze elke zomer een nieuw avontuurlijk verhaal beleven. We hopen deze mooie samenwerking nog lang door te zetten zodat veel kinderen kunnen genieten van het Grijze Jager kamp.

Met avontuurlijke groet,
Club Adventure

www.clubadventure.nl