Gegroet Grijze Jager fans!

Vorige week legden we aan jullie uit wat headcanons zijn. We deelden toen een lijst die speciaal voor de ondergewaardeerde personages in de serie samengesteld was. Maar jullie zijn vast ook benieuwd naar headcanons voor de hoofdpersonages!

Dus, hier zijn wat Headcanons Over Personages Waar We Al Veel Over Weten Maar Stiekem Nog Veel Meer Over Willen Weten: 

– Als hij zich niet stil en ongehoord hoeft te verplaatsen, houdt Will van het geluid van krakende herfstbladeren. 

– Eens, toen Will zich stil moest houden in de bosjes, ging er een kat op hem liggen en viel in slaap. Hij wilde het dier niet wakker maken en lag dus twee uur op de beboste grond. 

– Will vindt het heerlijk om naar regen te kijken. Alyss vind het heerlijk om in de regen te dansen. 

– Will en Alyss hebben een oneindige voorraad aan koosnaampjes voor elkaar, maar die gebruiken ze enkel als ze alleen zijn. 

– Halt breidt graag. 

– Halt was er altijd van overtuigd dat hij simpelweg nooit met pensioen zou gaan. Dat hij pas zou stoppen met werken in zijn graf en dat hij strijdend ten onder zou gaan. Maar toen overleed Crowley. Rustig, in zijn slaap, met een glimlach op zijn gezicht. Dat was een soort wake-up call voor Halt. Hij realiseerde zich dat dat ook bij hem kon gebeuren. Plus, zo dacht hij, met pensioen gaan betekende niet dat hij nooit meer zou werken. Misschien was het tijd om wat rustiger aan te doen en de bloemen te ruiken.  

– Maddie vond het als klein meisje altijd fantastisch als haar vader of opa haar haar vlechtte. 

– Maddie’s liefdestalen zijn klusjes en tijd. Ze toont haar liefde dus voor anderen door kleine dingen voor ze te doen, maar voelt zich geliefd als ze tijd met haar doorbrengen. 

– Maddie stuurde Alyss vaak lange brieven. Als jonge prinses, en jonge vrouw, waren er veel dingen waar ze zich druk om maakte. Tante Alyss was heel behulpzaam om haar beter te doen voelen. Het was dan ook haar Tante’s overlijden dat Maddie tot nog grotere ongehoorzaamheid zette. 

– Maddie en George spreken regelmatig af voor een kopje koffie of thee. George vertelt haar dan allemaal leuke feitjes over haar koninklijke achtergrond. Ze vindt de onbelangrijke details veel interessanter dan wat ze op het kasteel allemaal leerde. 

– Madie wilt heel, heel graag met haar oom praten zoals ze met haar tante deed. Ze is zich er onbewust van dat Will dit weet, en rustig wacht tot ze erover begint. 

– Toen Maddie geboren werd besloot Arnaut dat het zijn taak was om te leren vlechten. Alyss heeft het hem geleerd, en hij is eigenlijk zo slecht nog niet. 

– Toen Maddie nog heel klein was, namen haar ouders haar mee naar Nihon-Ja, waar Shigeru haar de naam “baby beer” gaf. 

Headcanon Zondag – Deel 2