Gegroet Grijze Jager fans!

Wie onze nieuwsbrieven leest en/of actief is op onze discord zal gemerkt hebben dat veel fans ideeën of theorieën hebben over de serie of over personages, die heel goed waar zouden kunnen zijn, zonder dat de boeken het bevestigen of ontkennen. Zulke ideeën worden ook wel “headcanons” genoemd. Voor in de internationale fan-sferen gaan er veel headcanons rond, waarvan wij er een aantal met jullie mogen delen! 

Dus, hier zijn wat Headcanons Over Personages Waar We Anders Niet Zo Veel Over Lezen: 

– George heeft regelmatig last van migraine.

– George heeft ook een term van groot respect gekregen in Nihon-Ja: Tatsu (Draak). 

– George heeft een afscheidsceremonie voor Alyss geregeld. 

– George was geobsedeerd met draken als klein kind.

– George is de Mom Friend. Hij is mega verlegen, maar als iemand gemeen doet tegen zijn vrienden, verdwijnt zijn verlegenheid als sneeuw voor de zon. Na de confrontatie moet hij meestal wel even aan de beademing. 

– Jenny’s pollepel was een cadeau van Meester Buick. 

– Jenny is veel sterker dan ze lijkt en heeft fantastische coördinatie. 

– Jenny weet dat haar vrienden vaak zo druk bezig zijn dat ze vergeten een goede maaltijd te maken, dus ze zorgt er altijd voor dat er wat voor hen klaarstaat. 

– Halt en Pauline gebruiken publiekelijk ook geen koosnaampjes voor elkaar. Halt is eigenlijk überhaupt niet zo’n fan van koosnaampjes. Wat hij wel doet, zo heel af en toe, als ze helemaal alleen zijn, Pauline in het Hiberniaans met “lief” aanspreken.

– Halt en Pauline zijn niet heel spraakzaam als dat niet nodig is. In plaats daarvan kunnen ze volledige door middel van hun ogen en oogcontact communiceren. 

– Pauline vroeg Halt ten huwelijk, niet andersom. 

– Halt spreekt vloeiend bloementaal. Hij kan door middel van bloemen en hun betekenissen uitgebreid communiceren. Vrouwe Pauline is zich hier heel bewust van. 

Volgende week Zondag zullen we terug zijn met meer Headcannons!

Headcanon Zondag – Deel 1