Elke zomer organiseert Club Adventure speciale Grijze Jager kampen, waarbij fans opgeleid worden tot heuse Grijze Jager. Rosalie en Anja hebben vorige zomer een paar dagen bij deze kampen geholpen, samen met nog wat andere fans, en kunnen jullie vertellen dat de sfeer op de kampen fantastisch is! In deze blog delen we daarom twee manieren waarop jij de Grijze Jager kampen kan ervaren – als kampganger of als vrijwilliger! 

Manier 1: Ga op Grijze Jager kamp!

De Grijze Jager zomerkampen zijn bedoeld voor fans tussen de 10 en 13 jaar (al wil voor 9- of 14-jarigen nog wel eens een uitzondering gemaakt worden). De kampen duren een week, van zondag tot en met zaterdag en vinden plaats in Overasselt, vlakbij Nijmegen. Een week lang slapen de kampgangers in echte “hutjes in het bos” terwijl ze hun verkorte opleiding tot Grijze Jager volgen. Met groene mantels om de schouders wordt er ongezien en ongehoord door de bossen geslopen, er zijn lessen boogschieten, en voor de enthousiasteling zijn er ook lessen zwaardvechten! Natuurlijk kunnen kampvuren niet ontbreken en is er ook nog eens voldoende tijd om lekker je favoriete Grijze Jager of Broederband boek te herlezen en hierover met allerlei andere fans te praten. En psst: Rosalie en Leoni zullen een aantal kampen begeleiden en zouden het heel erg leuk vinden om jou daar ook te zien! 

Ga voor meer informatie naar de website van Club Adventure. Wie weet tot deze zomer!

Manier 2: Kom een vrijdagmiddag helpen!

Kan je niet op Grijze Jager kamp omdat je 15 jaar of ouder bent, maar wil je wel een middagje komen sfeer proeven? Geef je dan op als vrijwilliger! 

Voor elke vrijdag in de weken 29, 30, 32, en 33 (dus de vrijdagen 22 juli, 29 juli, 12 augustus, 19 augustus) zijn we op zoek naar enthousiaste Grijze Jager fans die een middagje bij het Grijze Jager kamp willen helpen. Je wordt ‘s middags in Overrasselt verwacht, waar je een hele belangrijke en leuke activiteit ten uitvoer zal brengen. Daarna ben je welkom om samen met de kampgangers en andere vrijwilligers mee te eten en nog gezellig je liefde voor de Grijze Jager serie te delen!

Vorig jaar waren er ook elke week wat Fanclub leden die op vrijdagmiddagen het kamp uh… binnenvielen. Hieronder vertellen ze meer over hun ervaringen! 

Liva: “Ik vond het gewoon hartstikke gezellig!”

Anne: “Naast de… bijzondere ervaring die de activiteit biedt, was het ook gewoon een super gezellige middag.”

Amber: “Het was heel gezellig en elke week was weer een nieuwe leuke ervaring!”

Geef jij je ook op dit jaar? Dat kan door te mailen naar jos@clubadventure.nl. Eerst meer info? Mail ons of Jos van Club Adventure! 

Zien we jou deze zomer één of meerdere dagen bij een Grijze Jager kamp? 

Meer info: 

info@clubadventure.nl (algemene vragen)

jos@clubadventure.nl (opgeven kampbegeleiding of vrijwilliger) 

Of contact de Fanclub! 

Grijze Jager kamp!