Oh oh oh wat hebben wij toch een geweldige dag gehad, gisteren. En jullie?
Er komen uitgebreide verslagen aan, en ook de foto’s zijn onderweg. Wil jij wat delen van gisteren? Stuur het ons gerust!
Op het moment zijn wij druk bezig met de naweeën van gisteren. Een voor een worden de nieuwe leden in ons ledenbestand gezet en worden bevestigingsmails verstuurd. Ben jij wel lid geworden maar heb je eind deze week nog geen bevestiging gehad? Stuur ons dan vooral even een mail. Ben je nog geen lid? Neem dan nog even een kijkje op onze website en/of social media en word het dan alsnog!
Verder willen we nu alvast even de tijd nemen om jullie allemaal te bedanken. Het liep gisteren de hele dag storm en we hadden veel meer succes dan verwacht! Dankzij jullie enthousiaste aankopen van de boekenleggers hebben wij genoeg winst gemaakt om voorlopig weer leuke dingen voor jullie te kunnen organiseren. Heb je een specifiek verzoek, stuur dat dan naar ons, dan gaan wij er mee aan de slag!
Komend weekend kunnen jullie in jullie mailbox een nieuwe nieuwsbrief verwachten, waarin wij zullen vertellen over wat jullie in de nabije toekomst van ons kunnen verwachten.

Moge je koffie altijd warm zijn en je pijl altijd het doel bereiken,
het algemeen bestuur,
Rosalie, Robin, Noortje & Britt