Gegroet Grijze Jager fans!

We staan aan de vooravond van de Nederlandse verkiezingen. Al maanden voeren alle politieke partijen campagne en het is goed mogelijk dat je om je heen gesprekken gehoord hebt over wie er op wie stemmen gaat. Graag maken we het de 18-plussers onder ons nog even wat lastiger, want op het laatste moment heeft nog een kandidaat zich verkiesbaar gesteld: niemand minder dan Erak Stervolger! Zijn campagneteam, bestaande uit drie van onze vrijwilligers, heeft daarom speciaal voor hem een poster ontworpen en een speech geschreven. Even goed opletten dus, want de politiek is een serieuze zaak!

>>>———->

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Intussen zijn de verkiezingen alweer aangebroken en natuurlijk is er maar één echte kandidaat die al jullie stemmen verdient. Niemand minder dan Erak Stervolger! Want of we nu woeste Skandiërs of geniepige Hiberniaanen zijn, samen staan we sterker. Door bondgenootschappen te sluiten en de macht te hebben op zee, staan we recht overeind. Staan we bovenaan. Kunnen we de geschiedenis veranderen.

Plannenmakers zijn er genoeg maar is geen plan niet het beste? Gewoon erop af, recht naar je doel! Doelgericht gaat Erak ervoor. En is Oberjarl zijn niet al genoeg redenen om je te overtuigen? Niet zijn afkomst, noch zijn familie plaatste hem daar. Het was zijn moed die de zeewolven ervan overtuigde om op hem te stemmen.

Want welke Skandiër slaagde erin om samen met de andere volkeren te werken? Welke Skandiër liet de slaven vrij? Het was er maar één, Erak Stervolger! Tijd voor veranderingen, want samen staan we sterker. Een flinke zwaai met je strijdbijl kan vaak meer betekenen dan een urenlange onderhandeling. Maar ook feesten en vriendschappen zijn belangrijk, dus laat het bier maar stromen.

Dus:

Houd je strijdbijl gereed en ER OP AF!
Erak Stervolger, de enige echte, alleen op jou kunnen we rekenen.

En? Zijn jullie overtuigd? Gaan jullie op hem stemmen? Of je nu al 18 bent of niet, bij de Fanclub heeft elke leeftijd stemrecht! Breng onze social media even een bezoekje en laat je stem horen!

Erak en Skandia – Verkiezingsmaand