OKE DUS Rosalie hier en nadat ik alle info over de nieuwe boeken voor jullie op een rijtje gezet had, begon mijn hoofd letterlijk te overstromen met gedachten en ideeën, dus die deel ik graag met jullie. Laat me vooral weten wat jullie ervan denken, wat je denkt dat gaat gebeuren (of juist niet) en deel het! Dan delen wij het weer met de rest van de fans 🙂

Allereerst, de boeken hebben het over prinses Cassandra. Dat betekent dat ze nog geen koningin is (duh), wat betekent dat ze hooguit de regentes is van Duncan, wat betekent dat hij nog leeft. Hij kan ook helemaal genezen zijn, maar dat lijkt me een beetje vergezocht, gezien het feit dat hij op sterven lag in boek 12.
Maar dat zien we wel. Verder verwacht ik dat we in boek 13 vrij weinig van Arnaut zullen zien, omdat hij dus blijkbaar vast zit in het noorden. In boek 14 echter, moet Maddie hem bevrijden, dus dan spelen hij en Gilan een grote en belangrijke rol. Cassandra is als prinses, regentes en moeder sowieso een belangrijk persoon, dus die zullen we ook vaak zien.
De grote vraag is echter, waar zijn Halt en Will? Er wordt op geen enkel moment naar een van beiden verwezen en ik weet niet hoe het met jullie zit, maar dat baart mij zorgen. Misschien dat Will met Arnaut mee is gegaan naar het noorden. Het klinkt namelijk logisch dat er problemen zijn met de Scoti, en daar heeft Will natuurlijk ervaring mee.
Ergens in mijn hoofd zit een stemmetje dat zegt dat Halt doodgaat, in deze boeken, in verband met zijn leeftijd enzo, maar dat gaan we lekker negeren want Halt is immers onsterfelijk.
Verder heb ik wat teaserquotes gekregen, en schijnbaar zijn er op de een of andere manier Skandiërs betrokken bij alles. Zou dit dan misschien toch de Broederband-Grijze Jager crossover zijn waar we al zo lang op hopen? En welke rol zouden de Reigers dan precies spelen?

Wij gaan nog even door met het bedenken van theorieën, maar laat ons vooral weten wat jij denkt dat er te gebeuren staat!

De Grijze Jager; De Clan van de Rode Vos