Gegroet allemaal,


Zoals jullie inmiddels vast wel weten was vorige week, op 21 juli, onze allereerste meet-up. Vol spanning verzamelden Britt, een aantal hulptroepen en ik (Robin) ons om 10 uur bij station Heemstede-Aerdenhout, vanaf waar we met de auto naar de locatie gingen. Grote tassen vol snacks, spelletjes en merch werden meegebracht. De laatste voorbereidingen voor Grijze Jager bingo en goodie tasjes werden gauw nog getroffen, en toen was het zover: de eerste persoon arriveerde. Uiteraard kreeg ze meteen een kopje koffie.
    Langzaamaan druppelde iedereen naar binnen. Sommigen verdwaalden onderweg nog op de oprijlaan, anderen denderden via de achterdeur naar binnen alsof ze wekelijks op de locatie waren. Ook Rosalie liet even op zich wachten (paarden moeten nou eenmaal ook verzorgd worden), maar zodra zij even na twaalven binnenkwam kon de pret beginnen. Na een potje Jager-erger-je-niet werden de eerste groepjes het bos in gestuurd om de speurtocht te lopen. Terwijl de helft van de groepjes de verkeerde aanwijzingen volgden in het bos, deden de overgebleven mensen mee aan Grijze Jager hints: over de grond kruipen als ‘paard’, buigingen maken als ‘keizer’, het gebeurde allemaal.
    De uren vlogen voorbij en voor we het wisten was het al rond half vijf. Gauw gingen we met de hele groep bestaande uit elf fans het bos weer in, om nog een scène uit de show van de Grijze Jager dag na te spelen (want als fanclub bestuur heb je dat script, en de actrice die Tecumsa speelde was ook aanwezig – yay, Jessica!). Uiteindelijk werden om vijf uur nog de goodie tasjes uitgedeeld, met daarin onder andere een unieke broche (bij elke meet-up geven we collector items weg, die je dus alleen krijgt als je bij een meet-up aanwezig bent). Al met al was het een super gezellige, geslaagde dag. Bedankt allemaal, en tot ziens bij de volgende meet-up!

De eerste meet-up